Ostale usluge

Administrativne usluge

Treba da pošaljete dopis, uradite fakturu, popunite razne obrasce? Morate otići u poštu, poresku upravu ili neku drugu instituciju,a ne stoji Vam se u redu? Mi ćemo to uraditi za Vas.

Izrada QR kodova

Od 31. januara 2020. godine u primeni je odredba Zakona o trgovini (dalje: Zakon) u skladu sa kojom roba u trgovini na malo mora biti označena mašinski čitljivom oznakom. To znači da sva roba koja se zaprimi u maloprodajni objekat od 31. januara 2020. godine pored obaveze posedovanja deklaracije mora biti istaknuta i mašinski čitljiva oznaka. Mašinski čitljiva oznaka ne mora biti jedinstveni bar kod izdat od strane organizacije GS1 u skladu sa njihovim međunarodnim standardima. To može biti bilo koja vrsta interno formirane mašinske čitljive oznake Šta se sve smatra mašinski čitljivom oznakom? GTIN identifikacija, QR kod i dr… Ukoliko želite da mi to uradimo za Vas, možete nas kontaktirati!

Platni promet

U saradnji sa platnom institucijom ALTA PAY našim klijentima nudimo sistem platnog prometa. Cilj nam je da našim klijentima omogućimo da sve usluge imaju na jednom mestu, jedna od prednosti ovakve vrste usluga je da pazare predaju u našim prostorijama bez odlaska u banku.

Škola knjigovodstva

U saradnji sa OTVORENIM UNIVERZITETOM ZNANJE iz Zemuna organizujemo školu knjigovodstva. Ukoliko se odlučite da postanete knjigovodja, mi Vam možemo pomoći da to ostvarite. Za 2-3 meseca možete naučiti sve ono što Vam je potrebno da biste samostalno vodili knjige bilo da radite u nekoj knjigovodstvenoj agenciji, preduzeću ili sopstvenoj agenciji za knjigovodstvene usluge. Takodje, možete unaprediti svoje znanje na našem kursu za budžetsko knjigovodstvo. Po završenoj obuci polaže se ispit – pismena provera znanja – knjiženja promena u preduzeću uz sastavljanje početnog i završnog bilansa. Zavisno od broja poena koji ostvare na završnom ispitu, polaznici dobijaju SERTIFIKAT STRUČNE OSPOSOBLJENOSTI za KNJIGOVOĐU iliSAMOSTALNOG KNJIGOVOĐU sa kojim mogu samostalno voditi poslovne knjige za mala i srednja preduzeća, zanatske i uslužne radnje i agencije. Može se otvoriti agencije ili preduzeće za pružanje usluga u knjigovodstvu i otpisivati završni račun. Za sve informacije pozovite 060 5535182