Faucet Crypto

Postoji mnogo načina da zaradite na kripto valutama. Najpopularnije metode uključuju trgovanje, rudarenje,airdrop…
Da li ste znali da postoji način da se dobiju i BESPLATNO?
Najlakši način za dobijanje BESPLATNIH kripto valuta je Crypto Faucet (kripto slavina).
Crypto Faucet je sajt ili aplikacija koja daje male količine kriptovaluta korisnicima u zamenu za obavljanje jednostavnih zadataka kao što su: rešavanje ReCaptcha-a, preuzimanje aplikacija, poseta određenim sajtovima ili gledanje oglasa.
 

 

Predstavljamo Vam jedan od sajtova na kome možete dobiti BESPLATNE kripto valute tako što ćete gledati reklame.
U nastavku Vam dajemo kratko upustvo.
Potrebno je da kliknete OVDE ili na sliku iznad  kako bi započeli proces registracije.
Popunite tražene podatke, i nakon toga dobićete link za verifikaciju Vaših podataka na mail adresu koju ste ostavili prilikom registracije.
Napomena: ukoliko imate problem sa hCaptcha i engleskim jezikom, možete izabrati i druge jezike kako bi Vam bilo lakše.
 
Ako ste uspešno izvršili registraciju prikazaće Vam se glavna stranica.
 
 
Počećemo od pozicije 2. Ptc Ads gde se nalaze reklame. Svaki dan će Vam se pojavljivati određen broj reklama koji možete da pogledate. U zavisnosti od trajanja reklame dobijate određeni broj coins-a(novčića). Bitno je da reklamu odgledate do kraja.
Pozicija 1. je nešto drugačija jer možete da uzmete nagradu na svakih 30min. dok Ptc Ads morate da sačekate 24h kako bi se pojavile nove reklame.
Na poziciji broj 3. nalazi se Vaš balance (novčanik) koji Vam obračunava nagrade u novčićima , a pored se nalazi vrednost u Bitcoin-u.
Na poziciji broj 4. se nalazi informacija o levelu na kojem se nalazite. Level se povećava u zavisnosti od Vaše aktivnosti. Na slici možete videti level 68 gde na osnovnu nagradu dobijate +8,5% dodatnih novčića.
Sada dolazimo do najslađeg dela, a to je isplata.
Isplatu vršite u sekciji WITHDRAW, gde trenutno imate mogućnost da to uradite sa 17 različitih valuta. Kada izaberete željenu valutu pisaće Vam koliko Vam treba minimum coins (novčića) da bi izvršili isplatu. Ako imate dovoljnu količinu u polju address potrebno je uneti Vašu adresu na koju želite da se izvrši isplata. Što znači da morate imati novčanik koji potržava valutu koju prebacujete.
Još jedan način na koji možete doći do nagrade jeste referrals. Kada uđete u sekciju referrals dobijate link za promociju. Svakog koga dovedete preko Vašeg linka dobijate od njegove nagrade od 22% što je više nego dobro.